Ontdek alles over Private Lease

Ben jij al bekend met Private Lease? Kom hier alles te weten over Private Lease en wat het voor jou betekent om met een leaseauto te rijden.

Wat is Private Lease?

Private Lease houdt in dat je als particulier een auto leaset (of huurt) voor een vast bedrag per maand. In dit vast maandtarief zitten o.a. onderhoudskosten van de auto, bandenvervanging, verzekeringen, pechhulp… Daarbovenop zit ook de afschrijving (de waardevermindering van jouw auto) en de rentekosten in dit maandbedrag. Het leasebedrijf koopt namelijk de auto voor jou aan waardoor je geen investering maakt en jouw spaargeld voor andere leuke dingen kan gebruiken.

Kom meer te wetenOntdek ons aanbod

Private Lease bij Justlease?

Bij Justlease bieden we een mobiliteitsoplossing op jouw maat aan. We doen dit door in gesprek te gaan met jou en we gaan hiermee aan de slag door een interessante formule in te richten gebaseerd op jouw persoonlijke wensen.

Je krijgt dus zoveel meer dan ‘gewoon Private Lease’. Voor het vaste maandbedrag krijg je in ruil niet alleen een nieuwe auto maar ook meer waar voor jouw geld. Wij zijn dé specialist in Private Lease en bieden onze klanten daarom slimme mobiliteitsoplossingen.

Ontdek Justlease
De voordelen van Private Lease
  • Je maakt geen investering want Justlease koopt de wagen voor jou aan;
  • Je hebt de vrijheid om jouw spaarcenten te bewaren voor andere uitgaven zoals een wasmachine of een wereldreis;
  • Vergeet onverwachte kosten: dankzij Private Lease weet je exact wat je maandelijks voor je auto dient te betalen;
  • Je geniet van alle lusten van een auto; niet de lasten.
Ontdek meer voordelen

Het leasetarief bij Justlease

Dankzij Private Lease geniet je van zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand. We bieden onze klanten de meest voordelige prijs aan omdat wij als leasemaatschappij auto’s in grote hoeveelheden kunnen aankopen.

Kom meer te weten over het leasetarief

Mijn auto leasen of kopen?

Welk bedrag ben je nu iedere maand kwijt aan je auto? Dit lijkt een eenvoudige vraag maar het antwoord is een stuk ingewikkelder. Als je de totaalrekening van je auto wilt maken, moet je rekening houden met alle kosten. Dus ook de eenmalige kosten.

Kom meer te weten over de grootste verschillen tussen leasen en kopen én wat het voor jou betekent. We vinden het belangrijk om duidelijkheid te bieden en daarom hebben we enkele rekenvoorbeelden voor je opgemaakt. Zo heb je zicht op alle kosten die een auto met zich teweeg brengt.

Maak de vergelijking

Wanneer mag ik leasen?

Vind je het belangrijk om mobiel onafhankelijk te zijn en je houdt niet van onverwachte kosten? Dan is Private Lease de passende formule voor jou. Je kan bij ons leasen zodra je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en vanaf de leeftijd van 23 jaar. Ben je jonger dan 23 en wens je toch een auto te leasen? Dat kan. Kom alle voorwaarden om te leasen hier te weten.

Voorwaarden van Private Lease

Start de zoektocht naar jouw ideale auto

Ben je overtuigd? Dan is het tijd om jouw auto uit te kiezen! Justlease heeft een heleboel verschillende merken en type auto’s in het aanbod zodanig dat je jouw geschikte auto naar eigen wens kan samenstellen.

Bekijk het aanbod

Hoe bestel ik mijn auto?

Je hebt je keuze gemaakt en bent klaar om je auto te bestellen? Wat fijn om te horen. Je hebt je auto in enkele stappen besteld. Lees hier hoe je jouw auto bij Justlease bestelt.

Zo bestel ik mijn auto

Kies voor zekerheid

Is Private Lease nieuw voor je en ben je nog wat aarzelend over je keuze? Dat begrijpen we bij Justlease. We hebben daarom de meest gestelde vragen voor je opgesomd die je alles vertellen over de werking van Justlease. Heb je een specifieke mobiliteitswens? Breng ons op de hoogte van jouw mobiliteitsnoden en we helpen je graag verder deze in te vullen.

Bekijk de meest gestelde vragenContacteer Justlease