Wat is Private Lease?

Met Private Lease hoef je je als particulier geen zorgen te maken over jouw mobiliteit.

Je rijdt all-inclusief met een nieuwe wagen voor een vaste prijs per maand.

Wat is Private Lease?

Private Lease is een formule speciaal ontworpen voor particulieren. Je leaset (of huurt) een auto voor een vast bedrag per maand en voor een bepaalde looptijd. Je kunt kiezen tussen een looptijd van 25, 36, 48 of 60 maanden. Bij Private Lease leggen we de nadruk op het woord zorgeloos want in het maandbedrag zitten de kosten voor o.a. reparaties, onderhoud, banden, verzekering  en de verkeerstaksen.

Ook de afschrijving (de waardevermindering van je auto) en de daarbij horende rentekosten zitten in het maandbedrag.

Dit zit in jouw leasecontract

Schade aan het voertuig
Rijtaksen
Belasting op Inverkeerstelling
Onderhoud, reparatie en banden
Verzekeringen
Belgische én Europese pechverhelping
Vervangend vervoer
Afschrijving en rentekosten

De scherpste prijzen dankzij Private Lease

Je geniet dankzij Private Lease van maximale flexibiliteit voor een vast bedrag per maand. Je bepaalt niet enkel met welke auto je rijdt maar ook hoeveel kilometers en voor hoeveel jaar je wilt rijden.

Justlease komt aan zijn scherpe prijzen doordat wij de auto’s in grote hoeveelheden kunnen aankopen en genieten van kortingen dat een particulier niet zal krijgen bij zijn/haar dealer. Je hoeft je op het einde van het contract géén zorgen te maken over de verkoopprijs van je auto. Dat is het gemak van Private Lease en zo profiteer jij ook van de laagste prijzen. Je komt daarbovenop nooit voor onaangename verrassingen te staan want je betaalt een vast bedrag per maand zonder investeringen vooraf.

Lees meer over het leasetarief

Wat gebeurt er op het einde van mijn contract?

Na de afgesproken jaren met jouw wagen gereden te hebben, wordt het tijd om de oude wagen in te ruilen voor een nieuw exemplaar. Enkele maanden voor het contract afloopt, krijg je een e-mail met de vraag een nieuwe auto te kiezen.

Wanneer het zover is, ruil je de oude wagen in voor je nieuwe auto die je gekozen hebt. Zo rijd je altijd met een nieuwe wagen die volgens de laatste milieunormen werd goedgekeurd en hoef je je nooit te bekommeren over ouderdomskwaaltjes.

Lees meer over het inleveren van de leaseauto

Ben je overtuigd?
Start de zoektocht naar je ideale auto

Vind jouw auto hierKom meer te weten over Private Lease