BYE BUY,

HELLO LEASE!

 

Private Lease Occasion. Bijna-nieuwe auto’s tegen erg aantrekkelijke tarieven

Een bijna-nieuwe leaseauto, 100% betrouwbaar en snel leverbaar tegen een aangenaam maandtarief. Dat is de bijzonder aantrekkelijke formule van Private Lease. Justlease biedt gebruikte auto’s aan met een hoge kwaliteit. Onderhoud, reparaties, verzekeringen,… zijn – zoals altijd, bij onze Private Lease formules – volledig inbegrepen.

Kies je nieuwe tweedehandsauto

Private Lease Occasion aanbiedingen van de maand

Waarom Justlease

Simpel: omdat jij een auto een auto wil op maat van jouw levensstijl – in plaats van een levensstijl die zich moet aanpassen aan je autobudget. Zeg maar ‘bye buy!’ tegen kopen en ‘hallo!’ tegen Justlease.

Bye Buy,
Hello Lease!

De vrijheid om je leven in te richten zoals jij het wil, op jouw maat.
Zonder ongename verrassingen of extra kosten.

Stel je nieuwe auto samenOf kies je nieuwe tweedehandsauto

Just Lease Private Lease is een operationele huur op lange termijn van voertuigen, zonder aankoopoptie, aan particulieren, aangeboden door de verhuurder Arval Belgium nv, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel, btw BE 0436.781.102, www.arval.be, justlease@arval.be, tel 09 298 01 40.

De operationele huur is voorbehouden aan particuliere klanten met woonplaats in België. Een Huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door de verhuurder Arval Belgium nv, en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden van Private Lease.

De maandelijkse huurprijzen vermeld op de website, zijn indicatief en niet bindend noch contractueel. De prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de rentevoet en de catalogusprijs van het voertuig en hangen ook af van de gewijzigde opties, de configuratie en de uitrusting van het voertuig. De maandelijkse huurprijs wordt berekend volgens de contractuele looptijd (tussen 25 en 60 maanden) en de overeengekomen jaarkilometrage en omvat: onderhoud, herstellingen, onbeperkt aantal zomerbanden bij normaal gebruik/normale slijtage (winterbanden optioneel), belasting op de inverkeerstelling (BIV), verkeersbelasting, afschrijving en interesten, btw, Europese pechverhelping, een vervangwagen bij immobilisatie van meer dan 24 uur (optioneel), de dienst Perfecta (tenlasteneming door Arval Belgium nv van het risico op schade aan de wagen, totaal verlies of diefstal) met eigen risico (forfaitair bedrag) ten laste van de huurder, en verzekeringen*.

Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: energie- en/of brandstofkosten en verkeersboetes. De CO2-waarden zijn eveneens indicatief en afhankelijk van de geselecteerde opties en/of de door de constructeur verstrekte gegevens. Op het einde van het contract zal er een kilometerafrekening gebeuren aan de laatste contractueel overeengekomen prijs. Bij voortijdige opzegging van de Huurovereenkomst rekenen wij een forfaitair bedrag aan dat overeenstemt met 30% van het totaalbedrag van de nog verschuldigde huur..

(*) De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, de rechtsbijstandsverzekering en de bestuurdersverzekering zijn in de maandelijkse huurprijs inbegrepen wanneer ze door Arval Belgium nv worden afgesloten, in naam en voor rekening van de huurder. Arval Belgium nv is geregistreerd als nevenverzekeringstussenpersoon bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA – www.FSMA.be) onder het nummer 047238. U kunt deze verzekeringen ook afsluiten bij een verzekeraar naar keuze. De BA-verzekering is wettelijk verplicht.

De geraamde levertermijn van de wagen hangt af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en/of van de uitrusting en/of de gekozen configuratie.

Arval Belgium nv kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de onjuistheid van de informatie op de website.

De afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de ter verhuring aangeboden wagens.