Contractwijzigingen en facturatie

Facturatie bij Justlease

We factureren vooruit en inclusief BTW.

Bij Justlease factureren we telkens vooruit. Dat wil zeggen dat je per maand betaalt voor de daaropvolgende maand. Deze factuur ontvang je per e-mail op de 20e van iedere maand en tussen de 1ste en 4de van de volgende maand wordt het bedrag automatisch geïncasseerd via domiciliëring. Het is helaas niet mogelijk om deze datum te wijzigen.

Op jouw factuur staat het maandelijks afgesproken bedrag, inclusief BTW. We starten de facturatie zodra je jouw auto in ontvangst hebt genomen.

In dit maandelijks bedrag zit: het gebruik van jouw auto, verkeerstaksen, omniumverzekering en burgerlijke aansprakelijkheid, juridische bijstand, pechhulp in België, afschrijving en rente van de wagen, onderhoud, reparatie en bandenvervanging bij normale slijtage.

Boetes

Indien je een boete gereden hebt, versturen we deze per e-mail naar je op. Het is belangrijk dat je deze boete zo snel mogelijk betaalt.

Eventuele administratieve kosten door het niet-betalen van deze boete, zijn voor jouw rekening.

De eerste factuur is afwijkend

Na ontvangst van de auto ontvang je al snel daaropvolgend de eerste factuur. Het bedrag op deze factuur wijkt af van het standaard maandbedrag. Dit komt omdat de eerste factuur gebaseerd is op een periode korter of langer dan 1 maand, afhankelijk wanneer je de auto in ontvangst hebt genomen.

Dit is eenmalig. De daaropvolgende facturen worden per kalendermaand berekend.

Voorbeeld: Als je de auto op de 15e van de maand in ontvangst hebt genomen, is jouw eerste factuur van dag 15 t/m het einde van die maand, plus de nieuwe, aankomende maand. Dit is weer afhankelijk van het moment waarop je met de auto bent gaan rijden. Op de eerste factuur vind je de specifieke data terug.

Contractwijzigingen in je leasecontract

Wij houden van mobiliteit en flexibiliteit. Daarom kan je bij ons makkelijk jouw contract wijzigen. Heb je nood aan een extra verzekering? Dat kan.

Je kan jouw abonnement volgens jouw eigen wensen laten aanpassen. Bekijk alle extra zekerheden en kies vervolgens de zekerheden volgens jouw eigen mobiliteitswens. Denk maar aan de optie pechhulp in het buitenland of een bestuurdersverzekering. Stuur ons een e-mail met de zekerheden dat je wenst toe te voegen aan jouw abonnement.

Stuur eenvoudigweg een e-mail naar support@justlease.be met de extra zekerheden dat je wenst toe te voegen.

Bekijk de zekerheden

Adres wijzigen

Ben je recent verhuisd en is je adres dus gewijzigd? Eerst en vooral: proficiat met jouw nieuw stekje.

Je kan je adres bij ons laten wijzigen door ons een e-mail te sturen naar support@justlease.be met daarin het nieuwe adres en een bewijs van domicilie aangevraagd bij de gemeente.

Bankrekening wijzigen

Ben je veranderd van bank of is je bankrekeningnummer gewijzigd? Je kan makkelijk jouw bankrekeningnummer bij ons laten wijzigen door jouw SEPA-formulier opnieuw af te printen en in te vullen met je gewijzigd bankrekeningnummer.

Stuur ons dit op via e-mail: support@justlease.be.