Occasion lease: voordelig en zonder risico’s

Bij de zoektocht naar een auto overweeg je de aankoop van een occasion. Maar daar kunnen soms stevige nadelen aan kleven. Je hebt nu eenmaal een beperkt inzicht in de historie van een tweedehands auto en zorgen over stevige onderhoudsbeurten zijn niet onterecht. Ontdek hier de voordelen van occasion lease.

Wat zijn gebruikte auto’s bij Justlease?
Waarom is een occasion niet altijd goedkoper?
Met welke gebruikssporen moet ik rekening houden?
Wat zijn de voordelen van een occasion?
Wat is een occasion bij Justlease?

Occasion Lease van Justlease

Genieten van een zeer aantrekkelijk maandtarief dat hoort bij een auto met ervaring maar ook van de zekerheid die hoort bij een leaseauto? Dat is Occasion Lease bij Justlease. Je loopt geen risico op dure onderhoudsbeurten want alle kosten voor onderhoud zijn voor ons.

Daarnaast zijn onze Occasion Lease auto’s snel leverbaar: vaak binnen de twee weken. Je kan dus snel rijden met een jong gebruikte auto én je geniet daarbovenop nog van de services van Justlease.

Bekijk de modellenMeest gestelde vragen

Over Occasion Lease

Je moet er niet aan denken: de auto die je via een online aanbieder gevonden heb en na vele onderzoeken en advies toch gekocht hebt blijkt na enkele kilometers toch mankementen te hebben. En dat nét na de garantie. Een dure grap waar je niet op gerekend had. Bij Occasion Lease zit dat gelukkig anders.

Occasion Lease is zekerheid

Lease je een occasion bij Justlease dan sta je nooit voor onverwachte kosten. Het onderhoud van jouw auto is gewoon onderdeel van je leasecontract. En staat je auto langer dan een dag bij de garage dan vergoeden we na 24 uur het vervangend vervoer ook.

Duurzaam én voordelig

Kies je voor een occasion van Justlease dan rijd je voordelig een jonggebruikte en complete auto. Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar doordat wij het maximale halen uit het gebruik van deze auto, is het ook een duurzame keuze.

Een gebruikte auto met hoge kwaliteit

Alle occasions die wij aanbieden voldoen aan onze zeer strenge kwaliteitsnormen. De occasions van Justlease zijn in de meeste gevallen ex-lease auto’s uit ons eigen wagenpark. Niet alleen betekent dit dat wij de onderhoudshistorie precies kennen, maar ook dat onze occasions gewoon goede auto’s zijn die wel gebruikssporen kunnen hebben.

Voordelen van Occasion Lease

  • Scherpe tarieven
  • All inclusive
  • Uitgeruste en complete auto
  • Snelle levertijden

Kies jij Occasion lease?

Past Occasion lease precies bij jouw wensen? Bekijk dan direct ons huidige aanbod. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via 09 298 01 40 of justlease@arval.be.

Bekijk het aanbod