Private Lease bij Justlease

Wij zorgen voor jouw zorgeloze en veilige kilometers op weg.

Wij zijn Justlease.

In 2018 zag Justlease België het levenslicht met als doelstelling leasing toegankelijk te maken voor particulieren door zekerheid en vrijheid te garanderen. Arval Belgium verwierf in 2023 gebruiksrechten op het merk Justlease. Arval Belgium maakt deel uit van het Franse moederbedrijf Arval, dat onderdeel is van de BNP Paribas Group, de grootste bank in de eurozone.

Arval bekleedt dan ook een prominente positie op de Europese en Belgische leasemarkt: dit jaar nog vierde Arval Belgium als eerste Belgische leasemaatschappij haar 100.000e voertuig op de Belgische wegen, een zeer belangrijke mijlpaal. Het zet daarbij jou als klant, duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen en transparantie centraal.

Onze wereld en onze mobiliteit zijn steeds in verandering. Onze mobiliteitsnoden zijn dat ook. Door te kiezen voor Justlease, rij je meer dan ooit veilig en duurzaam de toekomst tegemoet.

Schade aan het voertuig
Rijtaksen
Belasting op Inverkeerstelling
Onderhoud, reparatie en banden
Verzekeringen
Belgische én Europese pechverhelping
Vervangend vervoer
Afschrijving en rentekosten

Wat houdt Private Lease bij Justlease in?

Voor het vaste bedrag krijg je niet alleen een nieuwe auto (of occasion lease, als je daarvoor kiest,) maar ook waar voor jouw geld. Hierin zitten alle standaard kosten als afschrijving van de auto, vervangend vervoer, verzekeringen, onderhoud, reparaties en vervanging van zomerbanden bij normale slijtage.

Dit basistarief wijzigt niet doorheen de looptijd. Ook wanneer je pech hebt en schade rijdt, blijft jouw eigen risico van toepassing.

Bij ons bepaal je daarbovenop zelf hoeveel jaar je de leaseauto wilt rijden (van 25 tot 60 maanden) en hoeveel kilometers per jaar. Je bekijkt je contract wanneer je maar wilt op de MyLeez-app.

Lees meer over het leasetarief

Wil je meer te weten komen over Private Lease?

Een auto leasen is voor steeds meer mensen een beter alternatief dan een auto kopen. Je rijdt dankzij particuliere leasing altijd met een nieuwe en dus betrouwbare auto.

Kom meer te weten over Private Lease en waarom dit voor jou een goede oplossing is.

Of neem contact op met één van onze leaseadviseurs. Zij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Lees meerNeem contact op met Justlease

Start ook met voordelig en zorgeloos autorijden

Kies uit meer dan 35 automerken.

 

Vind jouw autoZo bestel ik mijn auto