Wie is Justlease Private Lease?

Justlease werd in 2012 opgericht in Utrecht in Nederland. De Belgische vestiging van het bedrijf werd in 2018 opgericht in Gent. Justlease, bekend om zijn competitieve private lease-aanbod voor particuliere klanten, werd in 2022 overgenomen door de Arval-groep.

Arval is gespecialiseerd in operationele voertuigleasing en nieuwe mobiliteitsoplossingen. Eind juni 2023 leasede Arval wereldwijd meer dan 1,6 miljoen voertuigen. Elke dag werken meer dan 8.000 Arval-medewerkers in de 29 landen waar het bedrijf aanwezig is met passie aan de belofte van Arval: al haar klanten – grote internationale groepen, kmo’s of ETI’s, zelfstandigen of particulieren – flexibele oplossingen bieden om hun verplaatsingen vloeiend en verantwoord te maken.Arval is een stichtend lid van de Element-Arval Alliance, een leider in de vlootbeheerindustrie, met meer dan 4,4 miljoen voertuigen wereldwijd in 56 landen. Arval, opgericht in 1989, is een bedrijf van de BNP Paribas Groep en maakt deel uit van de divisie Commercial, Personal Banking & Services van de Groep.

Contactgegevens

Wij zijn gevestigd in Arval, kortbij heel wat ‘automotive’ bedrijven. Hier staat ons klantenteam klaar om u van dienst te zijn voor al uw vragen omtrent Private Lease. Ook maken we vanuit deze vestiging afspraken met alle automerken voor uw nieuwe leaseauto.

 

Onze contactgegevens zijn:

Justlease Belgium

Ikaroslaan 99

1930 Zaventem

justlease@arval.be