Wie is Justlease Private Lease?

Wij zijn Justlease Private Lease Belgium, een dochteronderneming van Terberg Group en zuster van Terberg Tractors Belgium. Ons verhaal begon zes jaar geleden met de ambitie om de wereld van autolease te veranderen en bereikbaar te maken voor particulieren. Dat is ons gelukt met ons product Private Lease. Samen met de medewerkers van Justlease Nederland werken wij dagelijks met 120 betrokken collega’s aan de uitbreiding, verbetering en vernieuwing van ons product. En dat wordt opgemerkt: onze klanten geven ons en onze dienstverlening een 8,7. Daar zijn wij supertrots op!

De specialist in Private Lease

Wij zijn dé specialist in leasen en bieden onze klanten slimme mobiliteitsoplossingen. Dit doen we door te luisteren naar onze klanten. Vanuit 45 jaar lease-ervaring kennen we de autoleasebehoeften goed en hebben daarom een speciaal private-leaseproduct gemaakt. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’.

Ons aanbod

In ons wagenpark rijden inmiddels 30.000 auto’s. Daarom hebben we goede afspraken voor de aankoop van uw nieuwe private-leaseauto. Het voordeel van Private Lease is dat het abonnement ook alle kosten omvat voor reparatie, onderhoud, bandenvervanging bij normale slijtage, verzekering, pechhulp onderweg en vervangend vervoer. Eén nummer bellen als er iets is: Justlease Private Lease.

Contactgegevens

Wij zijn gevestigd in Gent, kortbij heel wat ‘automotive’ bedrijven. Hier staat ons klantenteam klaar om u van dienst te zijn voor al uw vragen omtrent Private Lease. Ook maken we vanuit deze vestiging afspraken met alle automerken voor uw nieuwe leaseauto.

 

Onze contactgegevens zijn:

Justlease Belgium

Eksaardserijweg 250

9041 Gent

support@justlease.be