U bestelt uw wagen bij Justlease in enkele stappen

 

Stap 1: Kies en configureer uw auto online

Het rijden van een nieuwe wagen start natuurlijk bij de keuze van het merk en het model. In ons aanbod hebt u de keuze tussen diverse merken en uitvoeringen. Zowel grote wagens, SUV’s, kleine stadswagens bevinden zich in ons aanbod.

Stap 2: Ontvang uw offerteaanvraag via mail

Wanneer u uw persoonsgegevens heeft ingevuld en op de knop bevestigen heeft geklikt, ontvangt u twee e-mails van Justlease. Mocht u deze niet terugvinden in uw inbox, dan kunnen deze berichten in uw spam terechtgekomen zijn.

De eerste e-mail bevat de offerteaanvraag, SEPA-machtiging en de hoogte van de borg. De tweede e-mail bevat een link naar uw persoonlijke MyJustlease.

Stap 3: Het uploaden van uw documenten

Om uw dossier rond te maken en uw wagen te kunnen bestellen, vragen wij u enkele documenten te uploaden en de borg te betalen in uw persoonlijke MyJustlease-omgeving.

  • Uw identiteitskaart (recto verso)
  • Uw rijbewijs (recto verso)
  • Een recente loonfiche
  • Het getekende contract (alle pagina's met paraaf en/of handtekening)
  • De SEPA-machtiging ingevuld en ondertekend

Stap 4: Documentcontrole

Zodra wij de borg en uw documenten ontvangen hebben, gaan wij aan de slag met de dubbele controles. Wij kijken na of uw identiteitskaart nog geldig is, u voldoende inkomen heeft… Deze controle voeren wij tweemaal uit opdat wij geen fouten maken en u goed kunnen informeren. Op uw MyJustlease-omgeving staat als status: “In afwachting goedkeuring documenten”.

Stap 5: Auto wordt besteld en rijden maar !

Uw dossier werd goedgekeurd: proficiat en welkom bij Justlease ! De wagen werd besteld bij de dealer. Deze dealers hangen echter af van merk en model. Vraagt u even na waar uw auto geleverd wordt? Zodra de wagen rijklaar is, belt de dealer u op om een afspraak met u te regelen.

Dan rest er ons nog de laatste stap: u veel succes en veilige kilometers wensen met uw nieuwe wagen!