Je bestelt jouw wagen bij Justlease in enkele stappen

 

Stap 1: Kies en configureer jouw auto online

Het rijden van een nieuwe wagen start natuurlijk bij de keuze van het merk en het model. In ons aanbod heb je de keuze tussen diverse merken en uitvoeringen. Zowel grote wagens, SUV’s, kleine stadswagens bevinden zich in ons aanbod.

Stap 2: Ontvang uw offerteaanvraag via mail

Wanneer je jouw persoonsgegevens hebt ingevuld en op de knop bevestigen hebt geklikt, ontvang je twee e-mails van Justlease. Mocht je deze niet terugvinden in jouw inbox, dan kunnen deze berichten in jouw spam terechtgekomen zijn.

De eerste e-mail bevat de offerteaanvraag, SEPA-machtiging en de hoogte van de borg. De tweede e-mail bevat een link naar jouw persoonlijke MyJustlease.

Stap 3: Het uploaden van uw documenten

Om jouw dossier rond te maken en je wagen te kunnen bestellen, vragen wij je enkele documenten te uploaden en de borg te betalen in uw persoonlijke MyJustlease-omgeving.

  • Uw identiteitskaart (recto verso)
  • Uw rijbewijs (recto verso)
  • Een recente loonfiche
  • Het getekende contract (alle pagina's met paraaf en/of handtekening)
  • De SEPA-machtiging ingevuld en ondertekend

Stap 4: Documentcontrole

Zodra wij de borg en jouw documenten ontvangen hebben, gaan wij aan de slag met de dubbele controles. Wij kijken na of jouw identiteitskaart nog geldig is, je voldoende inkomen hebt… Deze controle voeren wij tweemaal uit opdat wij geen fouten maken en jou goed kunnen informeren. Op jouw MyJustlease-omgeving staat als status: “In afwachting goedkeuring documenten”.

Stap 5: Auto wordt besteld en rijden maar !

Jouw dossier werd goedgekeurd: proficiat en welkom bij Justlease ! De wagen werd besteld bij de dealer. Deze dealers hangen echter af van merk en model. Vraag je even na waar jouw auto geleverd wordt? Zodra de wagen rijklaar is, belt de dealer je op om een afspraak met je te regelen.

Dan rest er ons nog de laatste stap: jou veel succes en veilige kilometers wensen met jouw nieuwe wagen!