Bestel je leasewagen in slechts enkele stappen

 

Stap 1: Kies en configureer jouw auto online

Voordat ja met een nieuwe auto kunt rijden, moet je natuurlijk eerst het merk en het model kiezen. Binnen ons assortiment kan je uit verschillende merken kiezen. Je vindt er zowel grote auto’s als SUV’s of kleine stadsauto’s.

Heb je jouw model gekozen? Afhankelijk hiervan kan je uit verschillende kleuren kiezen. Je bepaalt ook de looptijd van het contract tussen 25 en 60 maanden.

Je kiest ook het vaste aantal kilometers op jaarbasis dat perfect aan jouw behoeften voldoet.

 

 

Stap 2: Ontvang je voorstel via mail

Zodra je jouw persoonlijke contactgegevens hebt ingevoerd en op de knop Bevestigen hebt geklikt, ontvang je een e-mail van Justlease. Als je deze e-mail niet terugvindt in uw mailbox, is hij mogelijk in jouw map met ongewenste e-mails terechtgekomen.

De e-mail bevat het voorstel, het SEPA-document en een webformulier dat je moet openen.

Het voorstel wordt als een geldig contract beschouwd zodra je het hebt ondertekend en via het webformulier hebt teruggestuurd.

Stap 3: Jouw documenten in het webformulier uploaden

Om je dossier te vervolledigen en te kunnen behandelen, vragen wij jou om enkele documenten te downloaden en terug te sturen via het daartoe voorziene webformulier.

 • Ondertekend voorstel
 • Algemene voorwaarden (alle pagina's geparafeerd en op het einde ondertekend)
 • Precontractuele informatie (geparafeerd en ondertekend)
 • Identiteitskaart (voor- en achterkant).
 • Rijbewijs (voor- en achterkant)
 • Laatste loonbrief
 • Ingevulde en ondertekende SEPA-machtiging
 • Identiteitskaart: je moet in het bezit zijn van een geldige identiteitskaart en een woonplaats in België hebben. We vragen je om een kopie van de voor- en achterkant te bezorgen.
 • Geldig rijbewijs: je moet in het bezit zijn van een geldig vast rijbewijs om op Belgisch grondgebied te mogen rijden. We aanvaarden een papieren rijbewijs op voorwaarde dat het altijd leesbaar is en dat je herkenbaar bent. We vragen je om een kopie van de voor- en achterkant te bezorgen, ook voor papieren rijbewijzen.
 • Loonbrief: jouw laatste loonbrief wordt gevraagd, maand van de aanvraag – 1.
 • Voorstel: gelieve alle pagina’s ingevuld en ondertekend naar ons terug te sturen.
 • SEPA-machtiging: met dit formulier geeft je ons toestemming om het overeengekomen huurtarief maandelijks van jouw rekening af te houden.
 • Algemene voorwaarden: alle pagina’s geparafeerd en handtekening op de aangegeven plaats.
 • Precontractuele informatie: precontractuele informatie moet worden geparafeerd en ondertekend.

Bent u met pensioen?

We vragen jou om dezelfde documenten te bezorgen, maar in plaats van een loonbrief vragen we een bankafschrift waarop we kunnen zien dat het rustpensioen wel degelijk wordt uitgekeerd. We vragen ook om een woonplaatsverklaring. Die kan je gemakkelijk bij uw gemeente verkrijgen.

Ontvang je een uitkering van het ziekenfonds?

We vragen jou om dezelfde documenten te bezorgen, maar in plaats van een loonbrief vragen we een uitkeringsattest met vermelding van het percentage arbeidsongeschiktheid en het maandelijkse bedrag dat je ontvangt.

Ben je een zelfstandige (eenmanszaak)?

We vragen jou om dezelfde documenten te bezorgen, maar in plaats van een loonbrief vragen we een uittreksel uit de KBO en een recent bankafschrift. Indien we bijkomende documenten nodig hebben, word je daarvan op de hoogte gebracht.

Stap 4: Controle van de documenten

Zodra we jouw documenten hebben ontvangen, beginnen we met de controles. We gaan na of jouw identiteitskaart nog geldig is, of je wel degelijk een woonplaats in België hebt en of je voldoende inkomsten hebt.

Als we een bijkomend document nodig hebben, ontvang je van ons een e-mail.

Als we jouw vraag niet meer kunnen inwilligen, laten we jou dat ook weten via telefoon of e-mail.

Stap 5: Auto wordt besteld en rijden maar!

Jouw dossier werd goedgekeurd: proficiat en welkom bij Justlease! De wagen werd besteld bij de dealer. Deze dealers hangen echter af van merk en model. Vraag je even na waar jouw auto geleverd wordt? Zodra de wagen rijklaar is, belt de dealer je op om een afspraak met je te regelen.

Dan rest er ons nog de laatste stap: jou veel succes en veilige kilometers wensen met jouw nieuwe wagen! 

Heb je vragen over de facturatie? Klik hier.

Alles wat je moet weten over je leaseautoLees meer over onderhoud

Waarom Justlease?

Simpel: omdat jij een auto een auto wil op maat van jouw levensstijl – in plaats van een levensstijl die zich moet aanpassen aan je autobudget. Zeg maar ‘bye buy!’ tegen kopen en ‘hallo!’ tegen Justlease.

Bye Buy,
Hello Lease!
De vrijheid om je leven in te richten zoals jij het wil, op jouw maat.
Zonder ongename verrassingen of extra kosten.

Stel je nieuwe auto samenOf kies je nieuwe tweedehandsauto