Jouw auto leasen of kopen?

Een nieuwe auto aanschaffen is nogal wat. Je maakt graag de beste keuze voor jou én je portemonnee. Ontdek de grootste verschillen tussen leasen en kopen en maak zelf uit wat voor jou de beste oplossing is.

Is leasen iets voor mij?

Justlease heeft Private Lease het leven ingeroepen om autorijden leuk, gemakkelijk én betaalbaar te maken. Je moet van vrijheid kunnen genieten en zorgeloos kunnen autorijden. Dat vinden wij.

Wanneer je graag in een blitse sportauto rijdt of héél veel kilometers maakt, dan is Private Lease misschien niet de beste oplossing voor jou. Heb je een wagen nodig voor woon-werkverkeer, boodschappen en leuke uitstapjes met familie en vrienden?

Dan is Private Lease dé oplossing voor jou.

Jouw auto kopen

Kies je auto

Wanneer je kiest om een auto te kopen kan je de auto precies samenstellen zoals je het zelf wilt.

De kostprijs

Daarbij onderhandel je over de prijs en om de beste deal te verkrijgen, moet je langs bij diverse dealers en/of particulieren. Als je uiteindelijk de deal rond hebt, betaal je daar een smak geld in één keer voor zonder 100% zekerheid over je aankoop. Naast deze grote investering ben je niet zeker over mogelijke extra kosten.

Na de aankoop…

Zodra je de auto in bezit hebt, ben je daarbij nog verantwoordelijk voor het administratieve rompslomp en bij pech of schade kan je aanlopen tegen onverwachte (hoge) herstellingskosten met een stijgende verzekeringspremie bij schade.

Jouw auto leasen

Kies je auto

Je kiest tussen verschillende soorten auto’s die klaar staan om snel geleverd te worden. Wanneer je vaker op weg bent en veel kilometers rijdt, is Private Lease mogelijk niet de beste oplossing voor je.

De kostprijs

Wanneer je de auto rijdt, betaal je een vast maandbedrag zonder financiële verrassingen en heb je de mogelijkheid om je spaargeld aan andere leuke dingen uit te geven. Je geniet van de leuke dingen van je auto want het administratieve werk wordt voor jou geregeld en verzorgd. Bij schade of ongeval ervaar je geen stijgende verzekeringspremie en betaal je enkel je vooraf afgesproken franchisebedrag.

Na de aankoop…

Zodra het contract afgelopen is, lever je de auto weer in en rijd je weg met een nieuw exemplaar naar keuze. Je hebt dus telkens een betrouwbare auto zonder last te hebben van ouderdomskwaaltjes.

Ontdek alles over leasen

Een auto leasen is voor steeds meer mensen een beter alternatief dan een auto kopen. Je rijdt dankzij particuliere leasing altijd met een nieuwe en dus betrouwbare auto.

Kom meer te weten over Private Lease en waarom dit voor jou een goede oplossing is.

Lees meer over Private Lease

Het aanschaffen van een auto is nogal wat!

Start ook met zorgeloos autorijden en lease jouw auto

Bekijk onze modellen