Belangrijk nieuws voor nieuwe klanten vanaf 10 oktober 2023

Onze wereld en onze mobiliteit zijn steeds in verandering. Onze mobiliteitsnoden zijn dat ook. Door te kiezen voor Justlease, rij je meer dan ooit veilig en duurzaam de toekomst tegemoet.

Arval Belgium verwierf onlangs gebruiksrechten op het merk Justlease. Arval Belgium maakt deel uit van het Franse moederbedrijf Arval, dat onderdeel is van de BNP Paribas Group, de grootste bank in de eurozone.

Arval bekleedt dan ook een prominente positie op de Europese en Belgische leasemarkt: dit jaar nog vierde Arval Belgium als eerste Belgische leasemaatschappij haar 100.000e voertuig op de Belgische wegen, een zeer belangrijke mijlpaal. Het zet daarbij jou als klant, duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen en transparantie centraal.

Bij Justlease ben je dus in goede handen.

Ben je een nieuwe klant van Justlease en werd je contract afgesloten op of na 10 oktober 2023? Dan ga je via Justlease een contract aan met Arval Belgium. Hierdoor geniet je meteen voor de volle 100% van de expertise en het uitgebreide en innovatieve dienstenaanbod van Arval Belgium.

Opgelet: ben je al Justlease-klant (met contract afgesloten voor 10 oktober 2023 met Terberg Leasing Justlease Belgium)? Dan blijft de bestaande dienstverlening (die je elders op deze website terugvindt) gelden en is het onderstaande dienstenaanbod niet van toepassing.

Hieronder vind je per onderwerp alvast in detail de verschillende diensten en afspraken die horen bij nieuwe Justlease-contracten vanaf 10 oktober 2023:

Facturatie
Contractaanpassingen
Boorddocumenten
Tenlastenemening van schade en diefstal
Verzekeringen
Belgische én Europese pechverhelping
Banden
Onderhoud en reparatie (incl. glasschade)