De leasevoorwaarden bij Justlease

Vanaf wanneer mag je een auto leasen?

Leasevoorwaarden

Iedereen mobiel maken is bij Justlease ons doel en drijfveer. Om een auto te kunnen rijden bij Justlease vragen we dat je in het bezit bent van een geldig Belgisch identiteitskaart (samen met de Belgische vreemdelingenkaarten E, E+, F en F+) en een geldig rijbewijs (nationaliteit niet van belang).

Bestuurders jonger dan 23 jaar mogen we door afspraken met onze verzekeraar niet aanvaarden. Dit gaat natuurlijk in strijd met onze missie. Vandaar we vragen aan bestuurders jonger dan 23 jaar het contract op naam van familie of vrienden aan te maken. Zodra zij 23 jaar worden, zetten wij het contract op naam van de nieuwe bestuurder tegen een administratieve kost van €275.

De Justleasebestuurder...
  • Is in bezit van een geldig Belgisch identiteitskaart
  • Is in bezit van een geldig rijbewijs
  • Is 23 jaar of ouder. Indien jonger kan het contract tijdelijk op naam van familie of vrienden

Inkomsten

De Nationale Bank

Dankzij Private Lease hoef je geen (grote) investering te maken om een nieuwe auto aan te schaffen want Justlease betaalt de auto voor jou. Daarom komen jouw gegevens en aankoop niet terecht bij de Nationale Bank.

Jouw inkomen

Om jou niet in financiële problemen te brengen, vragen we dat jouw bruto inkomen 6 maal het leasetarief bedraagt. We houden hier geen rekening met het feit of je al dan niet huurkosten of andere bijkomende kosten hebt.

Kom alles te weten over leasen

Ben jij al bekend met Private Lease? Kom alles te weten over Private Lease en waarom dit een verstandige keuze is voor jou én je portemonnee.

Lees meer

Start de zoektocht naar jouw nieuwe auto

… en geniet van voordelig en zorgeloos autorijden.

Vind jouw auto hier