Wat kost Private Lease?

Dit krijg je voor het maandelijkse leasetarief

Ontzorging

Standaard zit in het leasetarief de onderhoudskosten van je wagen. Denk maar aan onderhoud, bandenvervanging bij normale slijtage, herstellingen bij schade… Binnenin de looptijd van het contract mag je 10.000 km per jaar rijden. Je geniet dus van een complete service en je hoeft enkel tanken.

Flexibele franchisehoogte

De franchisehoogte per schadegeval bedraagt € 365,-. Wanneer de bestuurder jonger dan 23 jaar is, dan verhoogt de franchisehoogte met € 365,-.

Rijtaksen
Belasting op Inverkeerstelling
Onderhoud, reparatie en banden
Omniumverzekering en BA
Pechbijstand
Vervangend vervoer
Rechtsbijstandverzekering en bestuurdersverzekering
Afschrijving en rentekosten

Borg

Bij Justlease vragen wij géén voorschot op jouw leasetarief. We vragen wel eenmalig bij het begin van het contract waarborg. De hoogte van deze waarborg hangt af van het merk (en model) van jouw gekozen abonnementen. Het bedrag voor deze waarborg bedraagt telkens drie maal het maandelijks totaal bedrag van jouw aangevraagde wagen.

Wij vragen een waarborg omdat wij natuurlijk een waardevol voorwerp met jou meegeven. Je krijgt deze waarborg terug zodra je op het einde van je leasecontract beslist geen leasewagen meer te rijden. Als je verder kiest voor Private Lease, wordt de borg overgezet naar een nieuw leasecontract.

Rijd zorgeloos én voordelig

Start de zoektocht naar jouw nieuwe auto en vind de geschikte vierwieler op jouw maat.

Bekijk het aanbod

Kom alles te weten over Private Lease

Ben jij al bekend met Private Lease? Kom alles te weten wat je moet weten over leasen.

Lees meer