Belangrijke wijzigingen in het dienstenaanbod vanaf 1 november 2023

Onze wereld en onze mobiliteit zijn steeds in verandering. Onze mobiliteitsnoden zijn dat ook. Door te kiezen voor Justlease, rij je meer dan ooit veilig en duurzaam de toekomst tegemoet.

Arval Belgium verwierf onlangs gebruiksrechten op het merk Justlease.

Daarnaast, met ingang van 1 november 2023, worden alle leaseovereenkomsten van Terberg Leasing Justlease Belgium (“Justlease”) overgedragen aan Arval Belgium. Dit gebeurt automatisch via de overdracht van de bedrijfstak van Justlease aan Arval Belgium.

Arval Belgium maakt deel uit van het Franse moederbedrijf Arval, dat onderdeel is van de BNP Paribas Group, de grootste bank in de eurozone.

Arval bekleedt dan ook een prominente positie op de Europese en Belgische leasemarkt: dit jaar nog vierde Arval Belgium als eerste Belgische leasemaatschappij haar 100.000e voertuig op de Belgische wegen, een zeer belangrijke mijlpaal.

Bij Justlease blijf je dus in goede handen. Je staat er als klant centraal, dankzij transparante, duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen die afgestemd zijn op jouw behoeften.

Ben je al Justlease-klant (met contract afgesloten voor 10 oktober 2023 met Terberg Leasing Justlease Belgium)? Dan blijft, na 1 november 2023, je lease overeenkomst die je hebt afgesloten met Justlease van toepassing, evenals de algemene voorwaarden Justlease. Ook zetten wij het dienstenaanbod verder. We wensen wel een aantal punten onder je aandacht te brengen

Contractaanpassingen
GDPR
Onderhoud en reparatie (incl. glasschade)
Banden
Belgische én Europese pechverhelping
Verzekeringen
Facturatie
Prijs

Deze lijst zal in de loop van de maand oktober verder worden aangevuld. Je zal hierover dan ook de nodige e-mail(s) ontvangen ter informatie.

Heb je vragen bij deze veranderingen of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 09.298.01.40 of justlease@arval.be. We zijn elke werkdag bereikbaar van 8u tot 17u30 (vrijdag tot 17u).