Extra zekerheden voor onderweg

 

 

Zorgeloos op weg met jouw zekerheden

Standaard geniet je van alle benodigde verzekeringen om veilig met je wagen op weg te gaan. In de maandelijkse vaste prijs zit een omniumverzekering en burgerlijke aansprakelijkheid.

Wanneer je pech hebt onderweg in België komt onze VAB hulpdienst je te hulp. Je hebt alsook recht op een vervangwagen terwijl je auto hersteld wordt. De kosten van de eerste vierentwintig uur zijn voor jouw rekening. Daarna betaalt Justlease de auto voor jou.

Nood aan extra zekerheid?

Omdat iedereen een eigen mobiliteitswens heeft, zijn wij erg flexibel bij het maken van jouw auto abonnement. Kies daarom voor één van onderstaande extra zekerheden.

All seasonbanden

Elk seizoen veilig op weg

Standaard zitten er zomerbanden op jouw auto. Een all seasonband is een zomer én winterband in één. Wanneer je kiest voor all seasonbanden is je wagen voorzien voor elke weersomstandigheid én hoef je niet meer te wisselen in het voorjaar en najaar. Zo heb je geen gedoe meer met wisselen én je kunt veilig de baan op.

Onze all seasonbanden worden erkend als volwaardige winterbanden door het sneeuwvlokicoontje op de band. Je kan dus in elk land waar winternbanden verplicht zijn met deze banden op weg.

Je rijdt al extra veilig vanaf 17,50 euro* per maand. 

* De prijs van de all seasonbanden is afhankelijk van het type en model auto.

Als je kiest voor all seasonbanden, is dit de meest voordelige optie. Kies je voor all seasonbanden nadat je contract is ingegaan, dan komen hier wisselkosten bij. De zomerbanden van je auto worden in dit geval afschreven. 

Bestuurdersverzekering

Iedereen verzekerd bij een ongeval

Als je als bestuurder ook goed verzekerd op weg wilt, bieden wij een volwaardige bestuurdersverzekering. Jouw persoonlijke schade is gedekt, zelfs als deze niet verhaalbaar is op een tegenpartij.

+ 5 euro per maand. 

Direct vervangend vervoer

Nooit meer 24 uur eigen risico kosten

Ons vervangend vervoer heeft franchisekosten van de eerste 24 uur. Dit betekent dat de eerste dag van het gebruik van vervangend vervoer voor jouw eigen rekening is. Deze kosten kunnen aardig oplopen. De gemiddelde kosten voor huur en transport van vervangend vervoer zijn € 40 per dag. Wil je deze kosten voorkomen? Dan is deze optie een uitstekende keuze.

+ 5,75 euro per maand. 

Pechhulp in het buitenland

Hulpverlening in het buitenland betalen wij

Pechhulp in België zit standaard in jouw leasepakket. Maar wat als je naar het buitenland gaat en er gebeurt iets? Dan lopen de kosten al snel op. Met deze optie zijn de kosten voor hulpverlening in het buitenland voor onze rekening en ben je gedekt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over doorbelastingen van sleep- en bergingskosten, bemiddelingskosten en repatriëringskosten. Ook regelen we indien nodig vervangend vervoer.

+ 5 euro per maand. 

Heb je hulp nodig?

Heb je nog vragen? We helpen je graag weer op weg. Je kan ons elke werkdag van 08 u. t.e.m. 18 u. telefonisch bereiken op het nummer 09 298 01 40 of via support@justlease.be.

Ga naar de klantenserviceGa naar de FAQ