De voordelen van Private Lease

De voordelen van een auto leasen:

  • Je hebt inzicht in de kosten: met een private lease weet je altijd waar je aan toe bent omdat je vaste kosten per maand hebt.
  • Alles wordt voor jou geregeld: je hoeft je nooit zorgen te maken over onverwachte garagerekeningen of de verkoop (en dus restwaarde) van je auto, Justlease regelt alles.
  • Je hebt een toegewijd team: bij vragen over de auto of administratie kan je steeds bij ons toegewijd team stellen. Verzekeringen, onderhoud, bandenvervanging… je kan steeds terecht bij heb terecht.
  • Geen eigen vermogen nodig: met de Private Lease formule heb je geen investeringsbedrag nodig. Dit is interessant als je nog geen spaargeld hebt of je spaargeld aan belangrijkere dingen wilt uitgeven, zoals het kopen van een huis.
  • Leasen is goedkoper dan kopen: als je met geleend geld een auto koopt, dan is Private Lease goedkoper. Daarbovenop daalt de waarde van de auto zodra hij de baan op gaat. Je verkoopt je gekochte auto dus nooit met winst.
  • Leasen is voor elke leeftijd een oplossing: als je als pas afgestudeerde een nieuwe job hebt, is het niet altijd gemakkelijk (of leuk) om met het openbaar vervoer op je werk te geraken. Je leaset als jong persoon zeer makkelijk een auto en terwijl spaar je voor belangrijkere zaken. Ook voor oudere consumenten is leasing interessant. Je oude auto is vaak aan vervanging toe en met private lease rijd je gewoon een nieuwe en betrouwbare auto zonder investering.
Lees meer over Private Lease

Ontdek alles over leasen

Een auto leasen is voor steeds meer mensen een beter alternatief dan een auto kopen. Je rijdt dankzij particuliere leasing altijd met een nieuwe en dus betrouwbare auto.

Kom meer te weten over Private Lease en waarom dit voor jou een goede oplossing is.

Kom hier alles te weten over leasen

Geniet jij ook van de voordelen?

Start de zoektocht naar jouw auto.

Vind mijn auto