Volkswagen Private Lease

Rijden in jouw droom Volkswagen? Je favoriete Volkswagen is nu in handbereik. Een Volkswagen leasen is gemakkelijker dan ooit met Volkswagen private lease van Justlease BE! Een investering is niet nodig om in een gloednieuwe Volkswagen te rijden dankzij een Justlease BE privé lease. Alle kosten zijn bij het maandelijkse bedrag inbegrepen. Hierdoor spendeer jij je spaargeld aan andere belangrijke (en misschien wel leukere) zaken. Nooit meer onverwachte kosten met Volkswagen private lease.

Kies jouw Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen Private Lease voor particulieren

Met een Volkswagen private lease is er een looptijd keuze van 24, 36, 48 of 60 maanden. Bij een Volkswagen privé lease vinden wij zorgeloos rijden heel belangrijk. Daarom zitten de kosten zoals onderhoud, reparaties, nieuwe banden bij bandenslijtage, omniumverzekering en de verkeerstaksen bij het maandelijkse bedrag van de privé lease. Ook rente en afschrijvingskosten (waardevermindering van je auto) zijn al bij het maandelijkse bedrag verrekend. En mocht er schade gereden worden, dan zullen de kosten nooit hoger zijn dan je eigen franchise hoogte. 

 

Op het einde van je abonnement hoef je ook geen zorgen te maken over de verkoopprijs van je Volkswagen. Je rijdt gewoon weg met een nieuw exemplaar!

Schade aan het voertuig
Rijtaksen
Belasting op Inverkeerstelling
Onderhoud, reparatie en banden
Verzekeringen
Belgische én Europese pechverhelping
Vervangend vervoer
Afschrijving en rentekosten

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw Volkswagen leasen of kopen?

Justlease heeft Private Lease het leven ingeroepen om autorijden leuk, gemakkelijk én betaalbaar te maken. Je moet van vrijheid kunnen genieten en zorgeloos kunnen autorijden. Dat vinden wij. Heb je een wagen nodig voor woon-werkverkeer, boodschappen en leuke uitstapjes met familie en vrienden? Dan is Private Lease dé oplossing voor jou.

Vergelijk leasen en kopen
Jouw voordelen
  • Je rijdt een nieuwe auto all-inclusive, zonder investering
  • Je geniet van een complete all-inclusive service
  • Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan dankzij een vaste maandelijkse prijs
  • Je rijdt na elke looptijd met een nieuwe Volkswagen

Wij zijn Justlease

Justlease is jouw specialist op mobiliteitsgebied. Wij bieden je slimme oplossingen op maat bij zowel Private Lease als Private Occasion Lease. Wanneer je kiest voor Private Lease, krijg je van ons meer dan alleen een nieuwe of gebruikte auto.

Je profiteert namelijk ook van onze services, die door meer dan duizenden klanten worden gewaardeerd.

09 298 01 40

Wij zijn elke werkdag van 08:00 tot 18:00 bereikbaar.

justlease@arval.be

Je kunt ons mailen via justlease@arval.be. We helpen je graag binnen de 2 werkdagen verder.