Kia Private Lease

Rondrijden in jouw droom KIA? Met Justlease BE private lease kan jij daadwerkelijk in jouw eigen KIA rijden. Een KIA leasen is gemakkelijker dan ooit met KIA private lease van Justlease BE! Zonder het maken van een investering rijd je met een gloednieuwe KIA dankzij privé lease bij Justlease. Alle kosten worden gedekt met een maandelijks vast bedrag. Zo kan jij je spaargeld besteden aan ander belangrijke (en misschien wel leukere) zaak. Nooit meer onverwachte kosten met KIA private lease

Kies jouw Kia

Kia

Kia Private Lease voor particulieren

Wanneer je een KIA leaset bij Justlease BE kan je kiezen voor een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden. Bij Private lease leggen we de nadruk vooral op zorgeloos rijden. Daarom zit bij het maandelijkse bedrag onder andere onderhoud, reparaties, nieuwe banden bij bandenslijtage, omniumverzekering en de verkeerstaksen. Daarnaast heb je geen aparte afschrijving- (waardevermindering van je auto) en rentekosten van de KIA. Dat is allemaal al bij de prijs inbegrepen. En mocht er schade gereden worden, dan zullen de kosten nooit hoger zijn dan je eigen franchise hoogte.

 

Op het einde van je abonnement hoef je ook geen zorgen te maken over de verkoopprijs van je KIA. Je rijdt gewoon weg met een nieuw exemplaar!

Schade aan het voertuig
Rijtaksen
Belasting op Inverkeerstelling
Onderhoud, reparatie en banden
Verzekeringen
Belgische én Europese pechverhelping
Vervangend vervoer
Afschrijving en rentekosten

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw Kia leasen of kopen?

Justlease heeft Private Lease het leven ingeroepen om autorijden leuk, gemakkelijk én betaalbaar te maken. Je moet van vrijheid kunnen genieten en zorgeloos kunnen autorijden. Dat vinden wij. Heb je een wagen nodig voor woon-werkverkeer, boodschappen en leuke uitstapjes met familie en vrienden? Dan is Private Lease dé oplossing voor jou.

Vergelijk leasen en kopen
Jouw voordelen
  • Je rijdt een nieuwe auto all-inclusive, zonder investering
  • Je geniet van een complete all-inclusive service
  • Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan dankzij een vaste maandelijkse prijs
  • Je rijdt na elke looptijd met een nieuwe Kia

Wij zijn Justlease

Justlease is jouw specialist op mobiliteitsgebied. Wij bieden je slimme oplossingen op maat bij zowel Private Lease als Private Occasion Lease. Wanneer je kiest voor Private Lease, krijg je van ons meer dan alleen een nieuwe of gebruikte auto.

Je profiteert namelijk ook van onze services, die door meer dan duizenden klanten worden gewaardeerd.

09 298 01 40

Wij zijn elke werkdag van 08:00 tot 18:00 bereikbaar.

justlease@arval.be

Je kunt ons mailen via justlease@arval.be. We helpen je graag binnen de 2 werkdagen verder.