Fiat Private Lease

Rijden in jouw droom Fiat? Je favoriete Fiat is nu in handbereik. Met Fiat private lease van Justlease BE is een Fiat leasen gemakkelijker dan ooit! Zonder het maken van een investering rijd je met een gloednieuwe Fiat dankzij privé lease bij Justlease. Je betaalt elke maand een vast bedrag waarin alle kosten zijn gedekt. Hierdoor spendeer jij je spaargeld aan andere belangrijke (en misschien wel leukere) zaken. Met een Justlease BE private lease krijg je nooit onverwachte kosten.

Kies jouw Fiat

Fiat

Fiat Private Lease voor particulieren

Met een Fiat private lease is er een looptijd keuze van 24, 36, 48 of 60 maanden. Met een Fiat private lease bij Justlease BE leggen we de nadruk vooral op zorgeloos rijden. Daarom zitten de kosten zoals onderhoud, reparaties, nieuwe banden bij bandenslijtage, omniumverzekering en de verkeerstaksen bij het maandelijkse bedrag van de privé lease. Ook zijn er geen afschrijving (waardevermindering van je auto) en rentekosten van de Fiat. Die kosten zijn ook al bij de prijs inbegrepen! En mocht er schade gereden worden, dan zal de kosten zeker niet meer zijn dan je eigen franchise hoogte!

 

Op het einde van je abonnement hoef je ook geen zorgen te maken over de verkoopprijs van je Fiat. Je rijdt gewoon weg met een nieuw exemplaar!

Schade aan het voertuig
Rijtaksen
Belasting op Inverkeerstelling
Onderhoud, reparatie en banden
Verzekeringen
Belgische én Europese pechverhelping
Vervangend vervoer
Afschrijving en rentekosten

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw Fiat leasen of kopen?

Justlease heeft Private Lease het leven ingeroepen om autorijden leuk, gemakkelijk én betaalbaar te maken. Je moet van vrijheid kunnen genieten en zorgeloos kunnen autorijden. Dat vinden wij. Heb je een wagen nodig voor woon-werkverkeer, boodschappen en leuke uitstapjes met familie en vrienden? Dan is Private Lease dé oplossing voor jou.

Vergelijk leasen en kopen
Jouw voordelen
  • Je rijdt een nieuwe auto all-inclusive, zonder investering
  • Je geniet van een complete all-inclusive service
  • Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan dankzij een vaste maandelijkse prijs
  • Je rijdt na elke looptijd met een nieuwe Fiat

Wij zijn Justlease

Justlease is jouw specialist op mobiliteitsgebied. Wij bieden je slimme oplossingen op maat bij zowel Private Lease als Private Occasion Lease. Wanneer je kiest voor Private Lease, krijg je van ons meer dan alleen een nieuwe of gebruikte auto.

Je profiteert namelijk ook van onze services, die door meer dan duizenden klanten worden gewaardeerd.

09 298 01 40

Wij zijn elke werkdag van 08:00 tot 18:00 bereikbaar.

justlease@arval.be

Je kunt ons mailen via justlease@arval.be. We helpen je graag binnen de 2 werkdagen verder.