Voorwaarden

Lees hier alles wat je moet weten over Private Lease van Justlease

Wat houdt het acceptatieproces in?

Ons acceptatieproces bestaat uit een aantal stappen. Zo bepalen wij per persoon of het leasen van een auto mogelijk is. Bij jouw leaseaanvraag vragen wij je om jouw persoonlijke gegevens en een aantal documenten. Nadat je al je gegevens hebt aangeleverd, hebben wij één werkdag nodig om jouw kredietwaardigheid vast te stellen. Wij kiezen voor deze acceptatiewijze zodat wij zeker weten dat de overeenkomst voor zowel jou als voor ons geen probleem is.

1. Controle gegevens 
Als je een aanvraag voor jouw auto doet, controleren wij eerst een aantal zaken. Daarom vragen wij je om een aantal gegevens:

  • naam, adresgegevens, e-mail en telefoonnummer;
  • kopie van jouw loonfiche;
  • kopie van jouw geldig Belgisch rijbewijs;
  • kopie van jouw Belgisch ID-kaart of paspoort.

Wij controleren onder andere of je minimaal 23 jaar bent en of uw rijbewijs geldig is.

2. Vaststellen borg 
De hoogte van de borg is geen vast bedrag. Dit komt omdat er meerdere zaken van invloed zijn op de hoogte van uw borg. De borg wordt berekend aan de hand van uw debiteurenrisico en uw specifieke keuzes zoals model van de auto en opties.

Doordat wij deze borg vragen, hoeven wij geen extra kosten voor ons debiteurenrisico in de leaseprijs te verrekenen. Hiermee houden wij onze leaseprijzen extra laag. En dat is gunstig voor u!

3. Bepalen kredietwaardigheid 
Als leasebedrijf dragen wij het risico van de betalingen voor de auto. Wij willen dus graag zekerheid dat onze klanten de betalingen aan ons kunnen blijven voldoen. Wij laten jouw kredietwaardigheid controleren door Focum Credit Services.

4. Wel of niet geaccepteerd
Nadat wij de controles hebben uitgevoerd, ontvang je van ons een e-mail. Hierin geven wij aan of wij een auto aan je kunnen leasen. Als dit het geval is, vind je in deze e-mail de vervolgstappen om het contract definitief met elkaar aan te kunnen gaan.