Voorwaarden

Lees hier alles wat je moet weten over Private Lease van Justlease

Wat houdt het acceptatieproces in?

Ons acceptatieproces bestaat uit een aantal stappen. Zo bepalen wij per persoon of het leasen van een auto mogelijk is. Bij jouw leaseaanvraag vragen wij je om jouw persoonlijke gegevens en een aantal documenten. Nadat je al je gegevens hebt aangeleverd, hebben wij één werkdag nodig om jouw kredietwaardigheid vast te stellen. Wij kiezen voor deze acceptatiewijze zodat wij zeker weten dat de overeenkomst voor zowel jou als voor ons geen probleem is.

1. Controle gegevens 
Als je een aanvraag voor jouw auto doet, controleren wij eerst een aantal zaken. Daarom vragen wij je om een aantal gegevens:

  • naam, adresgegevens, e-mail en telefoonnummer;
  • kopie van jouw 2 laatste loonfiches en laatste aanslagbiljet belastingen;
  • kopie van jouw geldig Belgisch rijbewijs;
  • kopie van jouw Belgisch ID-kaart of paspoort;
  • kopie recent bankafschrift en bankpas

Wij controleren onder andere of je minimaal 23 jaar bent en of uw rijbewijs geldig is.

2. Wel of niet geaccepteerd
Nadat wij de controles hebben uitgevoerd, ontvang je van ons een e-mail. Hierin geven wij aan of wij een auto aan je kunnen leasen. Als dit het geval is, vind je in deze e-mail de vervolgstappen om het contract definitief met elkaar aan te kunnen gaan.

3. Betalen borg
Na accepatie hoeft je enkel nog de borg te betalen alvorens wij jouw wagen bestellen. Heb je dit al gedaan, dan kan je deze stap overslaan en wordt de wagen meteen na acceptie besteld.