Snel op weg met onze snel leverbare auto’s

Kan je niet wachten om met jouw gloednieuwe auto de baan op te rijden? Bij Justlease hebben voor jou de best geprijsde voorraad modellen hier opgesomd. Wij regelen dat je snel op weg kan met jouw Private Lease auto.

Wat houdt snel leverbaar in?

Heb je snel een nieuwe auto nodig omdat je huidige auto stuk is? Of kan je gewoon niet wachten om in je nieuw bestelde auto te rijden? Wat de reden ook is: wij kunnen regelen dat jij binnen enkele weken in je nieuwe private leaseauto stapt.

Je geniet van dezelfde voordelen en zekerheden als een private leaseauto. Het enige verschil is dat deze in mum van tijd leverbaar zijn in vergelijking met ons regulier aanbod.

Om te kunnen garanderen dat die auto ook daadwerkelijk binnen enkele weken wordt geleverd, moeten we jouw bestelling zo goed en snel mogelijk kunnen goedkeuren. Je krijgt bij je aanvraag direct een inlog voor MyJustlease. In die omgeving kun je snel en eenvoudig alle gevraagde informatie uploaden, zoals een kopie van je rijbewijs. De rest regelen wij.

Kies je nieuwe auto
Zo werkt het:
  • Kies je nieuwe auto op de website en plaats je bestelling via MyJustlease
  • Maak je bestelling rond door snel en eenvoudig alle gevraagde informatie aan te leveren
  • Alle auto's met deze optie zijn nieuwe auto's
  • Wij regelen de rest!

Kies je nieuwe auto

Hieronder vind je een voorproefje uit ons snel leverbare aanbod

Geniet al snel van je nieuwe leaseauto!

Bekijk het aanbod

Vragen?

Heb je vragen over een auto of over de werking van Justlease? Bekijk de meest gestelde vragen bij onze online klantenservice. Heb je liever persoonlijk contact? Wij zijn elke werkdag bereikbaar vanaf 8 uur tot en met 17u30 (vrijdag tot 17u) op het nummer 09 298 01 40 of stuur ons een e-mail via justlease@arval.be.

Ga naar de klantenserviceBekijk de FAQ

JustLease Private Lease is een operationele huur op lange termijn van voertuigen, zonder aankoopoptie, aan particulieren, aangeboden door de verhuurder Arval Belgium nv, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel, btw BE 0436.781.102, www.arval.be, justlease@arval.be, tel 09 298 01 40.

De operationele huur is voorbehouden aan particuliere klanten met woonplaats in België. Een Huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door de verhuurder Arval Belgium nv, en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden van Private Lease.

De maandelijkse huurprijzen vermeld op de website, zijn indicatief en niet bindend noch contractueel. De prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de rentevoet en de catalogusprijs van het voertuig en hangen ook af van de gewijzigde opties, de configuratie en de uitrusting van het voertuig. De maandelijkse huurprijs wordt berekend volgens de contractuele looptijd (tussen 25 en 60 maanden) en de overeengekomen jaarkilometrage en omvat: onderhoud, herstellingen, onbeperkt aantal zomerbanden bij normaal gebruik/normale slijtage (winterbanden optioneel), belasting op de inverkeerstelling (BIV), verkeersbelasting, afschrijving en interesten, btw, Europese pechverhelping, een vervangwagen bij immobilisatie van meer dan 24 uur (optioneel), de dienst Perfecta (tenlasteneming door Arval Belgium nv van het risico op schade aan de wagen, totaal verlies of diefstal) met eigen risico (forfaitair bedrag) ten laste van de huurder, en verzekeringen*.

Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: energie- en/of brandstofkosten en verkeersboetes. De CO2-waarden zijn eveneens indicatief en afhankelijk van de geselecteerde opties en/of de door de constructeur verstrekte gegevens. Op het einde van het contract zal er een kilometerafrekening gebeuren aan de laatste contractueel overeengekomen prijs. Bij voortijdige opzegging van de Huurovereenkomst rekenen wij een forfaitair bedrag aan dat overeenstemt met 30% van het totaalbedrag van de nog verschuldigde huur..

(*) De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, de rechtsbijstandsverzekering en de bestuurdersverzekering zijn in de maandelijkse huurprijs inbegrepen wanneer ze door Arval Belgium nv worden afgesloten, in naam en voor rekening van de huurder. Arval Belgium nv is geregistreerd als nevenverzekeringstussenpersoon bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA – www.FSMA.be) onder het nummer 047238. U kunt deze verzekeringen ook afsluiten bij een verzekeraar naar keuze. De BA-verzekering is wettelijk verplicht.

De geraamde levertermijn van de wagen hangt af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en/of van de uitrusting en/of de gekozen configuratie.

Arval Belgium nv kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de onjuistheid van de informatie op de website.

De afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de ter verhuring aangeboden wagens.

Deze actie is enkel geldig zolang de voorraad strekt.