Snel op weg met onze direct leverbare auto’s

Kan je niet wachten om met jouw gloednieuwe auto de baan op te rijden? Bij Justlease hebben voor jou de best geprijsde voorraad modellen hier opgesomd. Wij regelen dat je snel op weg kan met jouw Private Lease auto.

Wat houdt direct leverbaar in?

Heb je snel een nieuwe auto nodig omdat je huidige auto stuk is? Of kan je gewoon niet wachten om in je nieuw bestelde auto te rijden? Wat de reden ook is: wij kunnen regelen dat jij binnen enkele weken in je nieuwe private leaseauto stapt.

Je geniet van dezelfde voordelen en zekerheden als een private leaseauto. Het enige verschil is dat deze in mum van tijd leverbaar zijn in vergelijking met ons regulier aanbod.

Om te kunnen garanderen dat die auto ook daadwerkelijk binnen enkele weken wordt geleverd, moeten we jouw bestelling zo goed en snel mogelijk kunnen goedkeuren. Je krijgt bij je aanvraag direct een inlog voor MyJustlease. In die omgeving kun je snel en eenvoudig alle gevraagde informatie uploaden, zoals een kopie van je rijbewijs. De rest regelen wij.

Kies je nieuwe auto
Zo werkt het:
  • Kies je nieuwe auto op de website en plaats je bestelling via MyJustlease
  • Maak je bestelling rond door snel en eenvoudig alle gevraagde informatie aan te leveren
  • Alle auto's met deze optie zijn nieuwe auto's
  • Wij regelen de rest!

Kies je nieuwe auto

Hieronder vind je een voorproefje uit onze direct leverbare aanbod

Geniet al snel van je nieuwe leaseauto!

Bekijk het aanbod

Vragen?

Heb je vragen over een auto of over de werking van Justlease? Bekijk de meest gestelde vragen bij onze online klantenservice. Heb je liever persoonlijk contact? Wij zijn elke werkdag bereikbaar vanaf 8 uur tot en met 18 uur op het nummer 09 298 01 40 of stuur ons een e-mail via support@justlease.be.

Ga naar de klantenserviceBekijk de FAQ