De voordelen van Private Lease

Dankzij Private Lease rijd je altijd in een nieuwe en zuinige auto en geniet je van de voordeligste extra’s. Op het einde van de contractperiode dien je de auto gewoon in en hoef je je geen zorgen te maken of de auto verkocht kan worden en voor welk bedrag. Je stapt zorgeloos in een nieuwe Private Lease auto. Je loopt dus geen enkel risico zonder investeringen. Dat is slim geregeld.

Geen onverwachte kosten

Maandelijks betaal je een vast leasebedrag met daarin alle kosten die betrekking hebben tot het rijden van een auto. Enkel de tankbeurten (en eventuele boetes) vallen op jouw rekening. Afschrijving van de auto, vervangend vervoer en pechhulp, verzekeringen, onderhoud, bandenvervanging bij slijtage en reparatie van de auto zitten in het vaste basistarief. Deze blijft onveranderd gedurende de looptijd van jouw contract. Wanneer je auto een onderhoudsbeurt of enkele reparaties nodig heeft, blijft de leaseprijs hetzelfde. Ook wanneer je schade gereden hebt, is enkel je eigen franchise van toepassing.

Kosteloos aanpasbaar

Bij ons bepaal je zelf hoeveel jaar je de leaseauto wilt rijden én hoeveel kilometers per maand je wenst te rijden. Als je al rijdende bent en je blijkt meer of minder kilometers te rijden, dan kan je deze bundel kosteloos per kwartaal verhogen én verlagen. Dat is de flexibiliteit van Justlease. Met deze vorm van Private Lease hoef je je geen zorgen te maken over mobiliteit.

Waarom is leasen een goede keuze?

Dit zijn de redenen waarom leasen een verstandige keuze is
  • Je hebt geen groot aankoopbedrag nodig
  • Je hebt geen zorgen over de onderhoudskosten van de auto
  • Elk paar jaar rijd je een nieuwe en zuinige auto
  • Je hebt volledig grip op je autokosten en komt nooit voor onverwachte kosten te staan
  • Geen restschuld of aanbetaling
  • Je geniet van de lusten en hebt geen lasten van de auto
Lees meer over Private Lease

Ontdek alles over leasen

Kom hier alles te weten over leasen

Geniet jij ook van de voordelen?

Start de zoektocht naar jouw auto.

Vind mijn auto