Private Lease bij Justlease

Wij zorgen voor jouw zorgeloze en veilige kilometers op weg.

Wij zijn Justlease.

Ons verhaal begon 5 jaar geleden in Utrecht, Nederland. Met de komst van het internet wilden wij de wereld van leasing veranderen en wakker schudden. We vonden dat leasing ook bereikbaar moet zijn voor particulieren met als onwrikbare uitgangspunten: zekerheid én vrijheid.

Met dit in het achterhoofd zijn we in Nederland uitgegroeid tot marktleider in Private Lease door onze persoonlijke services en transparant aanbod. Dit grote succes en tevredenheid van onze klanten moesten we delen met de wereld. In 2018 zag Justlease België het levenslicht met identiek dezelfde doelstellingen als Justlease Nederland: leasing toegankelijk maken voor particulieren door zekerheid en vrijheid te garanderen.

  • Onderhoud, reparatie en bandenvervanging bij slijtage
  • Juridische bijstand
  • Afschrijving en rente
  • Omniumverzekering en Burgerlijke Aansprakelijkheid
  • Wegenbelasting en andere taksen
  • Pechhulp in België (buitenland optioneel) met vervangend vervoer (na 24 uur)
  • Flexibele kilometerbundel
  • 14 dagen bedenktijd na ondertekenen van contract
  • Persoonlijke online MyJustlease-omgeving

Wat houdt Private Lease bij Justlease in?

Wij verzorgen jouw mobiliteit met de persoonlijke aanpak en zorg die je verdient. Je krijgt dus zoveel meer dan enkel ‘Private Lease’. Voor het vaste bedrag krijg je niet alleen een nieuwe auto maar ook waar voor jouw geld. Hierin zitten alle standaard kosten als afschrijving van de auto, vervangend vervoer, verzekeringen (omnium & BA), onderhoud, reparaties en bandenvervanging. Dit basistarief wijzigt niet doorheen de looptijd. Ook wanneer je pech hebt en schade rijdt, blijft jouw eigen franchisehoogte van toepassing.

Bij ons bepaal je daarbovenop zelf hoeveel jaar je de leaseauto wilt rijden en hoeveel kilometers per maand. Als je al rijdt, kan je je kilometerbundel kosteloos per kwartaal laten wijzigen. Je bekijkt je contract wanneer je maar wilt op jouw persoonlijke MyJustlease-omgeving.

Lees meer over het leasetarief

Wil je meer te weten komen over Private Lease?

Lees meer

Start ook met voordelig en zorgeloos autorijden

Kies uit meer dan 10 automerken en 26 verschillende modellen.

 

Vind jouw autoZo bestel ik mijn auto