Het leasebedrag bij Justlease

Dit krijg je standaard voor het leasetarief

Standaard zit in het leasetarief de onderhoudskosten van je wagen. Denk maar aan onderhoud, bandenvervanging bij slijtage, herstellingen bij schade… Binnenin de looptijd van het contract mag je 10.000 km per jaar rijden. Je geniet dus van een complete service en je hoeft enkel tanken.

Daarbovenop hanteren we bij Justlease een flexibele kilometerbundel. Standaard krijg je 10.000 km per jaar van ons cadeau. Aan het begin van jouw contract kies je een maandelijkse kilometerbundel mocht je toch meer kilometers verwachten te rijden. Rijd je minder (of meer) kilometers dan verwacht? Dan kan je dit kosteloos per kwartaal laten wijzigen.

De franchisehoogte per schadegeval bedraagt € 300,-. Wanneer de bestuurder jonger dan 23 jaar is, dan verhoogt de franchisehoogte met € 300,-. Je kan ervoor kiezen de franchisehoogte met € 150,- te verlagen. Hiervoor betaal je per maand een kleine meerprijs en heb je meer zekerheid in geval van pech.

Ons alles-in-één-abonnement
  • Reparatie, onderhoud en bandenvervanging bij slijtage
  • Omniumverzekering en Burgerlijke Aansprakelijkheid
  • Vervangend vervoer (na 24 uur)
  • Pechhulp doorheen heel België (Europa optioneel)
  • Verkeersbelasting en taksen
  • Flexibele kilometerbundel
  • Persoonlijke online MyJustlease omgeving
  • Brandstof
  • Boetes
  • Franchisehoogte van 300 euro per schadegeval

Waarborg

Bij Justlease vragen wij géén voorschot op jouw leasetarief. We vragen wel eenmalig bij het begin van het contract waarborg. De hoogte van deze waarborg hangt af van jouw persoonlijke gegevens en van het merk (en model) van jouw gekozen wagen. Zodra je jouw gegevens invult om een wagen te bestellen, worden deze gecontroleerd door Focum. Dit is een onafhankelijke handelsinformatiebureau die gegevens van consumenten verzamelen en beschikbaar stellen aan ons om financiële risico’s te beperken. Op basis van deze informatie wordt een kredietscore opgemaakt en daaropvolgend de hoogte van de waarborg bepaald. Om deze redenen kunnen wij geen hoogte van waarborg op voorhand meegeven.

Wij vragen een waarborg omdat wij natuurlijk een waardevol voorwerp met jou meegeven. Je krijgt deze waarborg terug zodra je op het einde van je leasecontract beslist geen leasewagen meer te rijden.

Rijd zorgeloos én voordelig

Start de zoektocht naar jouw nieuwe auto en vind de geschikte vierwieler op jouw maat.

Bekijk het aanbod

Kom alles te weten over Private Lease

Ben jij al bekend met Private Lease? Kom alles te weten wat je moet weten over leasen.

Lees meer