Jouw auto leasen of kopen?

Een nieuwe auto aanschaffen is nogal wat. Je maakt graag de beste keuze voor jou én je portemonnee. Ontdek hier de grootste verschillen tussen leasen en kopen en maak zelf uit wat voor jou de beste oplossing is.

Is leasen iets voor mij?

Justlease heeft Private Lease het leven ingeroepen om autorijden leuk, gemakkelijk én betaalbaar te maken. Je moet van vrijheid kunnen genieten en zorgeloos kunnen autorijden. Dat vinden wij. Wanneer je graag in een blitse sportauto rijdt of héél veel kilometers maakt, dan is Private Lease misschien niet de beste oplossing voor jou. Heb je een wagen nodig voor woon-werkverkeer, boodschappen en leuke uitstapjes met familie en vrienden? Dan is Private Lease dé oplossing voor jou.

Jouw auto kopen

Wanneer je kiest om een auto te kopen kan je de auto precies samenstellen zoals je het zelf wilt. Daarbij onderhandel je over de prijs en om de beste deal te verkrijgen, moet je langs bij diverse dealers en/of particulieren. Als je uiteindelijk de deal rond hebt, betaal je daar een smak geld in één keer voor zonder 100% zekerheid over je aankoop. Naast deze grote investering ben je niet zeker over mogelijke extra kosten.

Zodra je de auto in bezit hebt, ben je daarbij nog verantwoordelijk voor het administratieve rompslomp en bij pech of schade kan je aanlopen tegen onverwachte (hoge) herstellingskosten met een stijgende verzekeringspremie bij schade.

Jouw auto leasen

Je kiest tussen verschillende soorten auto’s die klaar staan om snel geleverd te worden. Wanneer je vaker op weg bent en veel kilometers rijdt, is Private Lease mogelijk niet de beste oplossing voor je.

Wanneer je de auto rijdt, betaal je een vast maandbedrag zonder financiële verrassingen en heb je de mogelijkheid om je spaargeld aan andere leuke dingen uit te geven. Je geniet van de leuke dingen van je auto want het administratieve werk wordt voor jou geregeld en verzorgd. Bij schade of ongeval ervaar je geen stijgende verzekeringspremie en betaal je enkel je vooraf afgesproken franchisebedrag.

Ontdek alles over leasen

Kom meer te weten

Bekijk de rekenvoorbeelden

Inzicht krijgen in alle kosten dat een auto met zich meebrengt kan lastig zijn. Vaak denk je aan de vanzelfsprekende zaken zoals de brandstof en wegenbelasting maar daar komen ook kosten bij te kijken die minder voor de hand liggen. Krijg inzichten in alle kosten dat een auto met zich meebrengt.

Bekijk de rekenvoorbeelden

Het aanschaffen van een auto is nogal wat!

Start met zorgeloos autorijden en lease jouw auto

Bekijk onze modellen