De hoogste korting voor de beste stadswagens

Dat je dankzij Justlease zorgeloos in een auto rijdt: dat wist je al. Maar wist je dat je tot en met 16 maart nu ook éxtra voordelig kan rijden? Geniet van een uitzonderlijke korting op de sportieve Renault Clio en de ultieme stadswagen: de Peugeot 108. Rijd zorgeloos, all inclusief én met een te gekke korting met deze wagens.

De actie is geldig t.e.m. 16 maart 2019. OP=OP!

Betaal geen borg of voorschot 

Ontdek de Renault ClioOntdek de Peugeot 108

De hoogste korting vind je bij Justlease

Tussen 26 februari en 16 maart betaal jij géén BTW of borg voor de Peugeot 108 en de Renault Clio. Profiteer er nu van en rijdt met de Renault Clio vanaf 232,- per maand in plaats van 281,- per maand. De Peugeot 108 kan je rijden vanaf 188,- per maand in plaats van 228,-.

Grijp je kans en rij zorgeloos weg in jouw nieuwe auto. Je hoeft enkel te tanken. Want dat is Private Lease bij Justlease.

Ons alles-in-1-abonnement bevat
  • Afschrijving en rente
  • Verkeersbelasting en taksen
  • Omniumverzekering en BA
  • Reparatie, onderhoud en bandenvervanging
  • Vervangend vervoer (na 24 uur)
  • Pechhulp door heel België
  • Flexibele kilometerbundel
  • MyJustlease
  • Brandstof

Doe de beste deal hier

Onze auto’s zijn auto’s waarmee je voor de dag kunt komen.

Geniet van een korting tot maar liefst € 2.352 (!). Dat doe je bij Justlease als je kiest voor onze auto’s met een looptijd van 48 maanden en inclusief 10.000 kilometer per jaar. Voor de Peugeot 108 betaal je slechts 188,- per maand. Dat is € 40,- minder dan normaal. Je bespaart dan dus € 1.920,-! Voor de Renault Clio betaal je maar liefst € 49,- minder dan normaal. Je bespaart dan maar liefst € 2.352,-!

Vanaf 26 februari t.e.m. 16 maart 2019 doe je de beste deals bij Justlease.be.

Wat is de beste keuze: jouw auto leasen of kopen? Bekijk het rekenvoorbeeld en krijg inzichten in alle kosten die een auto met zich meebrengt.
Bekijk het rekenvoorbeeld

Stel de Peugeot en Renault naar jouw wensen samen

Ontdek de Peugeot 108Ontdek de Renault Clio

Vragen ?

Heb je hulp nodig bij de aanvraag of de auto? Wij helpen je graag op weg. Wij zijn elke werkdag bereikbaar vanaf 8 uur – 18 uur. Bel ons op het nummer 09 298 01 40 of stuur ons een mailtje via support@justlease.be. Vind ons ook terug op Facebook en vertel ons jouw mening.

Hoe bestel ik mijn auto?Bekijk de meest gestelde vragen

Ontdek de voordelen van Private Lease

Dankzij Private Lease rijd je voor een vast bedrag per maand, all-inclusief, met een nieuwe auto. In dit maandbedrag zitten alle kosten voor onderhoud, bandenvervanging, pechhulp, afschrijving en rente van de wagen en nog zoveel meer.

Ontdek alles over Private Lease