Het Gouden Ei werd gevonden!

en maak kans op een tankkaart ter waarde van € 250,-

Vervolledig de aanvraag op één van onze actiewagens en maak bij jouw nieuwe auto kans op een tankkaart ter waarde van € 250,-.

Dat is slim geregeld!

Deelnemen doe je zo

Je gaat op zoek naar het Gouden Ei op onze website. Het ei zit ergens goed verborgen: aan jou om dit ei te vinden. Vooraleer je op zoek gaat naar het ei, vervolledig je een aanvraag op één van onze Paaswagens. Zodra je deze aanvraag vervolledigd heb, heb je recht op het Gouden Ei en zijn prijs: een tankkaart ter waarde van € 250,-.

Succes!

Maak kans op het Gouden Ei

Om de tankkaart te kunnen gebruiken, heb je natuurlijk eerst een wagen nodig. We hebben enkele van onze auto’s gekroond tot Paaswagens. Vervolledig een aanvraag op één van de Paaswagens om jouw Gouden Ei in te ruilen voor een tankkaart. Opgelet: je kan het Gouden Ei pas inruilen voor een tankkaart als je de aanvraag na 15 april 2019 gedaan hebt. Hier gelden de leasevoorwaarden om een auto te kunnen leasen. Bekijk hoe je een wagen bij Justlease in enkele stappen bestelt en ga op zoek naar het Gouden Ei.

Zo bestel ik mijn auto
Om een Paaswagen te leasen heb je nodig:
  • Een geldig Belgisch ID-kaart
  • Een geldig en permanent rijbewijs
  • Een loonfiche waarbij het bruto loon 5x het standaardleasebedrag is

De Paaswagens stellen zich voor

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je vragen of is er iets onduidelijk? We helpen je graag verder op weg. We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar vanaf 8u tot 18u of via support@justlease.be.

Bekijk de FAQ